raya
raya
ANÀLISI DE MÈTRIQUES

Mesurem i analitzem tots els indicadors i paràmetres necessaris, que us ajudaran  a millorar el vostre negoci online.

El nostre objectiu és optimitzar els vostres beneficis fent crèixer els ingressos amb la innovació, l’enginyeria de marketing i vendes, reduïnt els costos i aplicant tot el que us pot oferir Internet.

Amb eines d'anàlisi com Google Analytics o ClickTracks implementem solucions de medició que us permetran coneixer tot el que necessiteu sobre els vostres potencials clients (respectant  la privacitat de les seves dades personals)

A Labtres us ajudem a quantificar l'efectivitat de la presencia dels vostres productes als populars comparadors de preus, de les campanyes d'email marketing, dels vostres anuncis, paraules clau o banners, dels programes d'afiliació i dels feeds RSS.

Després de fer un primer anàlisi del vostre negoci, ens encarreguem de concretar objectius, i de definir les mètriques necessaries per a que pogueu tenir una imatge precisa de com funciona el vostre negoci a Internet.

- Implementem tests d'usabilitat mesurant l'impacte de canvis en pàgines tan importants com les que configuren el procès de pagament.

- Analitzem l'arquitectura i la navegabilitat

- Presentem reports sobre el perfil dels vostres clients i visitants.

El nostre mètode de treball: Mesurem, presentem reports, analitzem dades, i finalment us proposem o implementem canvis per optimitzar el vostre negoci online.

 

NEWS
Creix amb LabTres
PARTNERS
egluu - MArketing Online
ProDiseño

WSIActiva

Link Adlater
raya
LabSystems A&G S.L. | C/ Girona 161, Ppal B, 08037 Barcelona | Tel. 93 458 17 89