raya
raya
ANÀLISI DEL VOSTRE NEGOCI A INTERNET

Anàlisi d'oprtunitats de negoci a Internet i Anàlisi de mètirques

La majoria de les empreses no saben com vendre's a si mateixes a través d'Internet. Tot i que és essencial tenir una pàgina web personalitzada, dissenyada professionalment i capaç d'atreure molt tràfic, també és important entendre les diferències entre el marketing convencional i l'electrònic.

Alguns mètodes, altament eficaços en el marketing tradicional, poden resultar desastrosos en el món electrònic. Altres tècniques de comercialització, que no són rendibles en el marketing tradicional, poden tenir un gran èxit quan l'audiència és el món sencer. Només entenent les diferències entre el marketing tradicional i el marketing per Internet, podrà una empresa convertir els visitants de la seva pàgina web en clients.

A Labtres utilitzem una metodologia exclusiva de WSI, anomenada Internet Business AnalysisT (IBA), per a identificar les necessitats i oportunitats que afronta cada empresa.

L'IBA és una metodologia d'anàlisi dissenyada per a identificar aspectes com l'avantatge competitiu del client, el seu mercat objectiu, la forma d'explotar més eficientment els seus recursos a través d'Internet, les accions a emprendre per a augmentar la lleialtat dels seus clients i així conservar-los, els mètodes per a modernitzar i fer més eficient l'activitat empresarial, reduir costos etc. L'IBA ha estat dissenyat per a identificar formes de mesurar l'èxit de cada client a Internet, permetent desplegar una estratègia a Internet, adaptada a les característiques de cada client, de tal forma que s'aconsegueixin resultats mesurables en termes de retorn de la inversió

 

NEWS
Creix amb LabTres
PARTNERS
egluu - MArketing Online
ProDiseño

WSIActiva

Link Adlater
raya
LabSystems A&G S.L. | C/ Girona 161, Ppal B, 08037 Barcelona | Tel. 93 458 17 89