raya
raya
E-COMMERCE

Amb les nostres solucions e-commerce millorem l'eficiència i rendabilitat del vostre negoci a Internet.

A Labtres us podrem assessorar, dissenyar i posar en marxa la solució que més s'ajusti a les vostres necessitats: Des de l'elaboració de catàlegs on-line, on podreu mostrar i gestionar de forma senzilla la vostra oferta de productes a Internet, fins a solucions molt més complexes fetes a mida del vostre negoci, que poden incloure eines de gestió documental, de gestió de la relació amb els clients, anàlisi d'usabilitat, marketing online i anàlisi de mètriques.

Oferim serveis de consultoria especialitzada en projectes d'e-commerce - sigui B2C o B2B - i en projectes e-Business, entesos en el sentit més ampli: Sistemes d'informació que abracen tota la cadena de valor i que us permeten treballar de forma més eficient amb els vostres partners i proveïdors, i satisfer millor les necessitats i expectatives dels vostres clients.

Tant si teniu un catàleg amb un sol producte o servei, com si en teniu milers, us podem assessorar i oferir solucions de comerç electrònic que us ajudin a vendre més i a simplificar les vostres tasques administratives.

Vendre els vostres productes o serveis a Internet és com tenir una botiga oberta 24 hores al dia, 7 dies a la setmana, tot l'any, i amb la possibilitat d'arribar a clients de tot el món, sense la necessitat d'obrir sucursals, contractar distribuïdors, o gestionar el lent procés de les comandes rebudes per correu. En aquest sentit l'e-commerce és una solució ideal perquè permet arribar a tots els clients potencials del vostre producte o servei, automatitzant, al mateix temps, bona part del procés de venda.

Els estalvis en temps i recursos humans i materials poden ser molt considerables amb les solucions e-commerce que oferim: Amb un processament automàtic de targetes de crèdit, amb el càlcul exacte dels costos d'enviament, la generació automàtica de factures, i el fet de disposar d'un catàleg de productes dinàmic que us permetrà consultar en tot moment l'inventari, les comandes pendents i avisant-vos de les necessitats de reposició d'estoc.

» Anàlisi del vostre negoci a Internet

NEWS
Creix amb LabTres
PARTNERS
egluu - MArketing Online
SEO Barcelona

WSIActiva

Link Adlater
raya
LabSystems A&G S.L. | C/ Girona 161, Ppal B, 08037 Barcelona | Tel. 93 458 17 89