raya
raya
MARKETING ONLINE

Oferim solucions complertes per a donar-vos d'alta en cercadors, posicionament orgànic (SEO), marketing online, copywriting, promoció i anàlisi de mètriques.

Internet com eina de marketing ofereix un potencial de vendes i de construcció de marca excepcional per a qualsevol empresa. El marketing per Internet és altament eficient en costos, ofereix avantatges que els canals tradicionals no poden igualar i pot proporcionar a les empreses més petites avantatges competitius sobre empreses més grans.

Les activitats de marketing a Internet es centren, generalment, en dos objectius: generar tràfic cap a la vostra web (per a explorar clients potencials, augmentar vendes, etc.) i millorar la vostra imatge de marca. Aquests són objectius típics del marketing tradicional, però a Internet adopten una dimensió totalment nova.

Tenir o no tenir presència a Internet

Avui dia, ser present a Internet no suposa cap benefici per a la vostra empresa, tret que el públic, els vostres clients potencials, puguin trobar-vos.

Per això, l'optimització professional de les vostres pàgines de cara als buscadors (SEO) és el mètode més eficaç per a generar tràfic i visites. Es tracta de tècniques en constant evolució i que requereixen d'una alta especialització. Per això, comptem amb consultors especialitzats, amb més de 10 anys d'experiència en projectes de posicionament.

 

NEWS
Creix amb LabTres
PARTNERS
egluu - MArketing Online
ProDiseño

WSIActiva

Link Adlater
raya
LabSystems A&G S.L. | C/ Girona 161, Ppal B, 08037 Barcelona | Tel. 93 458 17 89